Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

A 2015-ös Paul Walker emléknap és emlékmenet az előző évekhez hasonlóan, a színész halálának harmadik évfordulóján is óriási érdeklődésnek örvendett. Ezt igazolja, hogy több mint 1000 autó vonult fel az M0-ás autóúton a Szigetszentmiklósi Auchantól a Törökbálinti Auchan áruházig.

A végeláthatatlan kocsisor a rengeteg különféle típusú, márkajelzésű és kivitelű autó ellenére rendben lezajlott, melyben a felvezető autót követve több mint 2000 látogató érkezett az emléknapra, hogy lerója tiszteletét a méltán híres és közkedvelt színész emléke előtt.

A rengeteg résztvevő mind-mind azért érkezett, hogy gyújtsanak egy mécsest és egy percre csendben maradva elgondolkodhassanak azon, mennyire tragikus amikor egy ilyen sikeres, céltudatos, folyton jótékonykodó ember ilyen fiatalon az életét veszti.

Köszönjük minden résztvevőnek, hogy velünk tartott a hidegben és türelmes maradt az óriási tömeg ellenére is, továbbá ezúton is szeretnénk megköszönni az IMMOCHAN és Auchan támogatását, hogy helyet biztosított eseményünknek, a Szigetszentmiklósi és Törökbálinti Rendőrőrsöknek, hogy járőrautóikkal ügyeltek biztonságunkra és vigyázták a rendet, a MatricaKell.hu-nak a matricák gyors legyártását (mint mindig), valamint a TomKom Bt.-nek a technikai segítségért.

2016-ban is tartsatok velünk, emlékezzünk együtt Paul Walkerre!

Csekkoljatok be már most a jövő évi eseménybe:

www.facebook.com/events/767594400019300

Nyugodj békében Paul!