Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Main Menu

A kilátogató vendégek között kisorsolunk egy Wellness pihenést a Pollushof Panzió jóvoltából. Hogy hogyan nyerheted meg? Gyere ki és megtudod!

...és akkor lássuk pontosan miről is van szó:

A Pollushof Panzió a Pilis és a Gerecse között, erdő szomszédságában, a festői fekvésű Csolnok mellett található, így a helyszín már eleve garantálja a zavartalan pihenést.

Ha túrázni, várost nézni szeretnétek, mindkettőre lesz lehetőségetek, hiszen közel van a Pilis, Dobogókő, Visegrád, Esztergom és Dorog is.
A Pilisben és a Gerecsében jelölt turistaútvonalak, biciklis túravonalak tömkelege várja a természet rajongóit. Dorog főbb látnivalói a Schmidt-villa, a Mária-barlang, a Zenepavilon, a Kálvária, a Szent Borbála bányásztemplom. Esztergom legfőbb nevezetességei az Esztergomi Bazilika és Főszékesegyházi Kincstár, a Szent Anna templom, a Mária Valéria híd, a Vak Bottyán Palota és a Tamás hegyi kápolna és kálvária. Mind egy karnyújtásnyira.

A tökéletes ellazuláshoz ki sem kell mozdulni, használjátok ki a korlátlan wellness- és fitnesz részleg használatot is, csobbanjatok egyet a dorogi uszodában, fizessetek be kedvezményesen egy jó masszázsra vagy pihenjetek meg a jádeköves masszázságyon vagy a hát és gerinc regenerálására szolgáló denevérpadon!
Magyarországon egyedülálló Cinema Moto Pub nyújt igazi mozi élményt, a játékterem felhőtlen szórakozást, ahol biliárd, darts, tájfun és csocsó vár mindenkit.

Nyugalmas környéket, barátságos szálláshelyet kerestek? Szerettek túrázni, új helyeket felfedezni, lovagolni vagy kerékpározni? Elutaznátok egy olyan helyre, ahol számtalan program és szórakozási lehetőség segít a kikapcsolódásban? A csolnoki Pollushof Panzióban mindent megtaláltok, amire szükségetek lehet ahhoz, hogy testben-lélekben újjászülessetek!