Nagyon brutál videó promót csinált a BMW az „M Town”-nak (+videó)

  Nagyon brutál videó promót csinált a BMW az „M Town”-nak (+videó)

  A világméretű „Too Much” kampány folytatásaként a BMW M GmbH felépítette az érzelmekben gazdag „M-es” pillanatok virtuális otthonát.

  Aki szerint a „Too Much” kampány idejekorán véget ért, „M Town” utcáin a legjobb helyen jár: a nagyteljesítményű sportautókat építő BMW M GmbH egy vadonatúj online koncepcióval folytatja nagysikerű tavalyi történeteit. Idén szeptembertől az új nemzetközi mottó Welcome to M Town, where too much is just right” („Üdvözlünk M Town-ban, ahol a túl sok pont ideális”).

  A koncepció alapötlete egyszerű: „M Town” egy semmihez sem fogható hely. Egy olyan virtuális város, ahol a BMW ügyfelei a lehető legkülönlegesebb módokon élhetik át a hétköznapi szituációkat. „M Town” éppen ezért a benzinvérű, lóerő-megszállott rajongók ideális otthona, amelynek minden négyzetméterét a nemzetközi BMW M közösség életérzése hatja át. Fizikai értelemben véve a város nem egy konkrét település, hiszen sokkalta több annál: egy virtuális tér, ahol a nagyteljesítményű sportautók iránti szenvedély kibontakozhat – hiszen a BMW M modellek iránt érzett őszinte rajongás nem ismer határokat.

  A BMW M modellek rajongói a világ minden táján begurulhatnak „M Town” utcáira, amely egyfajta digitális közösségi térként fogadja őket. 2018. szeptember 7. óta a vezetés szerelmesei a bmw-m.com weboldalon új lakóként regisztrálhatják be magukat a virtuális városba, ahol megkapják egyedi BMW M igazolványukat is. A személyre szabott történetek mellett a kampány eredeti online videókkal, kreatív termékelhelyezésekkel és sok más meglepetéssel kedveskedik a résztvevőknek. „M Town” mindezeken felül a bajor prémiumgyártó globális eseményeit is végigkíséri.  „Nagysikerű „Too Much” kampányunk folytatása lehetővé teszi rajongóink számára, hogy a márka iránti szenvedélyük kiteljesedésében újabb szintre lépjenek. „M Town” a BMW M divízió mindenkori világlátását és életstílusát képviseli – az abszolút rajongás, a maximális teljesítmény és a megszokottaktól való eltérés iránti bátorság egységét” - fogalmazott Peter Quintus, a BMW M GmbH értékesítésért és márkamarketingért felelős alelnöke.

  E különleges életérzést egy sor online videó is reprezentálja, Micky Sülzer és a Grimme-díjas Bader el Hindi rendezők kézjegyével. A kisvideók a hétköznapok átlagos helyzeteit – a mozitól egészen a templomig – különleges helyszínekké avanzsálják, némi humorral megfűszerezve, amely a vezetés szerelmeseinek szól. Az „Only in M Town” („Kizárólag M Town-ban”) szlogen égisze alatt felépített virtuális város történései minden rajongó számára egyértelművé teszik, hogy nem a valóságban játszódnak, még akkor is, ha a négykerekű főszereplők között olyan népszerű sztárok tündökölnek, mint a BMW M2 Competition és a BMW M850i.

  A videósorozat határtalan inspirációs forrásként szolgál az egyedi történetek elmeséléséhez. A 2017-ben indított „Too Much” kommunikációs kampány részeként BMW-rajongók milliói osztották meg a jellegzetes M betűvel ellátott fényképeiket a [too loud] ([túl hangos]) vagy [too powerful] ([túl erős]) feliratok mögé pozícionálva. „M Town” ezt az alapötletet fejleszti tovább, egyszerre kreatív és exkluzív felületként szolgálva a felejthetetlen „M-es“ pillanatoknak. A bmw-m.com weboldalon a felhasználók felvehetik és megoszthatják egymással saját BMW M-élményeiket, amelyek pontos helyszínét a #M_Town és a #MNation hashtagek használatával a világ digitális lenyomataként létrehozott közösségi térképen be is jelölhetik. Ezen közös élmények összessége hozza létre „M Town” virtuális városát, amelyben a lakók kreativitásának köszönhetően a közösség növekedésének semmi sem szabhat határt.

  „A BMW M az érzelmekben gazdag termékek iránt mutatott szenvedélyes rajongásból táplálkozik. M Town utcái az ebből a rajongásból megszülető, egyedi történeteknek biztosítanak kreatív teret. A koncepcióval még tovább erősítjük hűséges rajongótáborunk márka iránti elköteleződését – miközben újabb célcsoportok számára szolgálunk ötletekben gazdag inspirációkkal” – nyilatkozta Lothar Schupet, a BMW M modellek nemzetközi értékesítési- és marketingigazgatója.

  A digitális kommunikációs kampányok tökéletesen kiegészítik a BMW M almárka nagyteljesítményű gépkocsikra és abszolút sportautókra épülő modellújítási hullámát. Az olyan újdonságok bevezetése mellett, mint például a BMW M2 Competition és a BMW M5 Competition, valamint az olyan innovációk piaci premierjén túl, mint például a BMW M3 CS, a BMW M GmbH egy egész palettányi olyan modellt kínál fel ügyfeleinek, amelyek a közeljövőben jelentős értékesítési növekedés előtt állnak. A BMW M divízió az elmúlt tíz esztendőben több mint megháromszorozta a BMW M és BMW M Performance modellek iránt mutatkozó ügyfélérdeklődést. „Strategy NUMBER ONE > NEXT” vállalati stratégiájának megfelelően a BMW Group ezen modelljeivel egy erőteljes, rendkívül sikeres portfólióval büszkélkedhet a nagyteljesítményű gépkocsik kivételesen nyereséges szegmensében.

  Elkészültek Mexikóban az első BMW 2-es Coupé modellek - TRSonline.hu

  Elkészültek Mexikóban az első BMW 2-es Coupé modellek - TRSonline.hu

  A kétajtós prémium sportkompakt új nemzedékének sorozatgyártását a világ összes piacára kizárólag a San Luis Potosí városában működő létesítmény végzi, amelynek továbbfejlesztésébe a müncheni központú vállalatcsoport mintegy 125 millió dollárt fektetett be.

  Bővebben...

  Az új ŠKODA FABIA – Ötletesebb, mint valaha - TRSonline.hu

  Az új ŠKODA FABIA – Ötletesebb, mint valaha - TRSonline.hu

  Az új ŠKODA FABIA ötletesebb, mint valaha: a sikermodell negyedik generációja felszereltségétől függően akár negyvenhármat is kínálhat a márkára jellemző Simply Clever részletmegoldásokból, amelyekkel a cseh autógyártó nagyban megkönnyíti ügyfelei számára a mindennapi autózást. E funkciók közül öt teljesen új a kínálatban, míg további nyolc most jelenhet meg először a FABIA fedélzetén.

  Bővebben...

  Audi Grandsphere Concept: a közúti magángép - TRSonline.hu

  Audi Grandsphere Concept: a közúti magángép - TRSonline.hu

  A 2021. évi Nemzetközi Autókiállításon az Audi bemutatja az Audi Grandsphere koncepciójárművét. Az első osztályon való repüléshez hasonlóan az 5,35 m hosszú Grandsphere szedán a legnagyobb kényelemben tett privát utazás nyújtotta luxust az átfogó fedélzeti élménykínálattal egyesíti. A 4. szintű automatizált vezetés a szabadság új dimenzióit teszi lehetővé: ebben az üzemmódban a belső tér tágas élményszférává változik kormánykerék, pedálok vagy kijelzők nélkül. Az első ülések pedig első osztályú lounge teret formáznak, maximális hellyel, szabadabb kilátással és a holisztikus digitális ökoszisztéma minden funkciójához való hozzáféréssel, amelybe az Audi Grandsphere beépült.

  Bővebben...

  2021-ben a Volkswagen ID.4 a Világ Év Autója - TRSonline.hu

  2021-ben a Volkswagen ID.4 a Világ Év Autója - TRSonline.hu

  Wolfsburg / New York/Budapest – 2021-ben a „Világ Év Autója” egy Volkswagen: az új, teljesen elektromos ID.4 valamennyi nemzetközi konkurenciáját maga mögé utasította az idei nemzetközi „Word Car Awards” versenyen. A Világ Év Autója versenyt évente hirdetik meg. 24 országból több mint 90 nemzetközi autó-motoros újságíró adja le szavazatát a világpiac legjobb újdonságaira.

  Bővebben...

  Számos modellsorozatát frissíti 2019 nyarán a BMW

  Számos modellsorozatát frissíti 2019 nyarán a BMW

  Tovább bővül az új BMW 3-as limuzin, az új BMW 8-as Coupé és az új BMW 8-as Cabrio motorpalettája, bemutatkozik az új BMW 530e xDrive limuzin és az új BMW M550i xDrive limuzin, miközben a BMW 5-ös sorozat új V8-as benzinmotorral, az új BMW Z4 hatfokozatú manuális váltóval, a BMW M4 Coupé és a BMW M4 Cabrio pedig már alapfelszereltségként BMW M Competition Package teljesítménynövelő csomaggal gazdagodik.

  Bővebben...

  Fényszóró polírozás mesterfokon

  Fényszóró polírozás mesterfokon

  Pár hete a családba került egy kis Volkswagen Polo. A páromnak vettük, hogy legyen egy kis szaladgálósa. Csak 1.4 benzin, de meglepően jól szedi a lábát az alacsony sebességi fokozaton, így pont megfelelő egy városi autónak.

  Bővebben...

  A VI. Paul Walker emléknapon nem csak a színészről emlékezünk meg

  A VI. Paul Walker emléknapon nem csak a színészről emlékezünk meg

  Sajnos a tavalyi felvezetőautónk tulajdonosa ebben az évben elhunyt, így megemlékezünk róla is. Xavi Schmidt nagy rajongója volt Paul Walkernek és a Halálos Iramban című sorozatnak. Xavi több helyre is ellátogatott ahol forgatott régebben a stáb és fotókat is készített amiket megtekinthettek itt:

  Bővebben...

  Ismét Paul Walker megemlékezés, immáron VI. alkalommal a TRS szervezésében

  Ismét Paul Walker megemlékezés, immáron VI. alkalommal a TRS szervezésében

  Immáron a VI. Paul Walker megemlékezést tartja a TRS Online, ami Magyarország legnagyobb emlékmenete és megemlékezése. A menet a XX. kerületi Tesco áruháztól indul 22:00 kor.

  Bővebben...

  Nagyon brutál videó promót csinált a BMW az „M Town”-nak (+videó)

  Nagyon brutál videó promót csinált a BMW az „M Town”-nak (+videó)

  A világméretű „Too Much” kampány folytatásaként a BMW M GmbH felépítette az érzelmekben gazdag „M-es” pillanatok virtuális otthonát.

  Bővebben...

  BMW Hírek - Az új BMW X2 M35i

  BMW Hírek - Az új BMW X2 M35i

  Igéző formákba csomagolt sportosság – 2018 márciusi világpremierjét követően az új BMW X2 eme kettős koncepcióra épülve ejtette rabul főként modern gondolkodású fiatalokból álló célközönségét.

  Bővebben...

  A BMW X3 M és a BMW X4 M a Nürburgringen melegít

  A BMW X3 M és a BMW X4 M a Nürburgringen melegít

  A BMW M GmbH tovább bővíti nagyteljesítményű élsportolói összkerékhajtással felvértezett portfólióját: a BMW X3 M és a BMW X4 M álcázott prototípusai a Német Túraautó Bajnokság e hétvégi fordulójának betéteseményeként gurulnak ki a nagyközönség elé.

  Bővebben...

  I.D. R Pikes Peak a Classic Days találkozón (+videó)

  I.D. R Pikes Peak a Classic Days találkozón (+videó)

  Augusztus 3. és 5. között jön el ismét az I.D. R Pikes Peak ideje, ekkor debütál ugyanis Németországban, a Dyck kastélyban megrendezett 13. Classic Days veterán találkozón. 

  Bővebben...

  Szalayék tartják hatodik helyüket!

  Szalayék tartják hatodik helyüket!

  Hosszú idõ után elõször vették elõ a lapátokat – érdekes érzés volt, de most egy ideig nem akarják újra átélni. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettõs a Türkmén Desert Race harmadik napján félórás ásás után a 12. helyet szerezte meg az autós mezõnyben, az összetettben azonban a keresztbeverések és az ellenfelek technikai gondjai miatt tartja a hatodik helyét.

  Bővebben...

  Ausztriában található a világ egyik legfanatikusabb Golf gyűjtője

  Ausztriában található a világ egyik legfanatikusabb Golf gyűjtője

  Egy osztrák kéményseprő rendelkezik a világ talán legnagyobb Golf-gyűjteményével: egészen pontosan 116 példány található Josef Juza Bécs közeli raktárában. A kilencvenes évek óta növekvő kollekcióban az egyszerű alapmodellek mellett akad jó pár különleges darab.

  Bővebben...

  Elindult az ÉV AUTÓJA szavazás! Töltsd fel most az autódat!

  Elindult az ÉV AUTÓJA szavazás! Töltsd fel most az autódat!

  Elindult az Év autója 2018 a TRS szervezésében. Összesen nyolc kategóriában jelölhetik az autójukat a nevezők! A részvétel teljesen ingyenes. A regisztráció után azonnal fel tudod Te is tölteni az autódat az Év autója 2018 beküldés menüpont alatt.

  Bővebben...

  Fejlesztések a TRS Közösség oldalán! Térképes TRS tagkereső!

  Fejlesztések a TRS Közösség oldalán! Térképes TRS tagkereső!

  Ismét fejlesztettünk a TRS közösség oldalán! Mától megtudhatjátok, hogy ki lakik a legközelebb hozzád! Miért is jó ez? Ha valahol megáll az autód és segítségre lenne szükséged, csak beírod, hogy hol vagy és megmutatja a térképen, hogy ki van melletted! 

  Bővebben...

  I. TRS SIM Weekend - Részletek

  I. TRS SIM Weekend - Részletek

  Ahoj szimulátor rajongók! Ne játssz egyedül otthon, inkább csatlakozz a TRS Gamer ROOM -hoz! A mai program Assetto Corsa és Live for Speed! Megpróbáljuk egy részét majd Live-ba is nyomni! A részletek:

  Bővebben...

  TRS SIM Weekend - Gyere Te is szimulátorozni

  TRS SIM Weekend - Gyere Te is szimulátorozni

  Sziasztok! Gondolom sokan vagytok úgy mint mi, hogy autós szimulátor játékokkal ütitek el a pihenésre szánt időtök. Megpróbáljuk egy kicsit összehozni a csapatot és a szombati-vasárnapi napokon csinálunk TRS szervereket ahova tudtok csatlakozni. A Discordon is tudtok csatlakozni hozzánk!

  Bővebben...

  BMW FEST vagy Zenei Fesztivál? Te mit szeretnél? Írd meg a véleményed!

  BMW FEST vagy Zenei Fesztivál? Te mit szeretnél? Írd meg a véleményed!

  Gondolom sokan olvastátok, hogy az idei BMW Fest ami Európában az egyik legnagyobb BMW-s autóstalálkozó, nem egyszerűen indul a szervezőknek, ahogy azt a vira hírportlál is megírta. Mi a Tuning Roadshow-sok személyesen is ismerjük a szervezőket. Kíváncsiak lennénk arra, hogy Ti hogyan vélekedtek egy "petíció" formájában!

  Bővebben...

  300 Volkswagen up!-al elindult a MOL Limo szolgáltatása Budapesten

  300 Volkswagen up!-al elindult a MOL Limo szolgáltatása Budapesten

  Elindult Budapesten a Mol Limo, a Mol Bubi mintájára kialakított közösségi autómegosztó szolgáltatás. Budapesten 200 darab benzines Volkswagen up! és 100 darab elektromos Volkswagen e-up! modellt vehetnek majd igénybe az érdeklődők, valamint a cég elektromos töltőhálózat kiépítését is elkezdte a régióban. 

  Bővebben...

  Hatalmas durranásra készül a Seat, új CUPRA: egy új márka születik

  Hatalmas durranásra készül a Seat, új CUPRA: egy új márka születik

  A CUPRA mindig a SEAT legsportosabb jellegének kifejezését jelentette. Ma a SEAT hivatalosan bemutatja az új CUPRA logót, és ezzel betekintést enged a CUPRA jövőbeni világába.

  Bővebben...

  V. Paul Walker emlékmenet információk

  V. Paul Walker emlékmenet információk

  Sziasztok TRS-esek!


  Az V. Paul Walker emlékmenet útvonalát úgy terveztük meg, hogy az eddigi visszajelzésekből indultunk ki. A legtöbben azt írtátok, hogy ha folyamatosan az M0-án megyünk akkor nem tudtok videókat csinálni mert nagyon sötét van, illetve sokan csak ezért nem szeretnének éves pályamatricát venni. Sajnos az esti időpont és a kis utcák miatt a Fővárosi Rendezvénypark kilőve, így maradt az, hogy mindenképp egy nagyobb parkoló legyen az indulás és az érkezés helye.

  Bővebben...

  Balaton, a Magyar tervezésű autómárka

  Balaton, a Magyar tervezésű autómárka

  1956. elejére elkészült a két székesfehérvári törpeautó, az Alba Regia és a Balaton. Az előbbit a Horváth “Bózsi” József vezette csapat alkotta meg, az utóbbi munkálatait Zappel “Csöpi” József repülőgépmérnök vezette. Horváth már sárpentelei otthonában megkezdte saját tervei alapján egy jármű kialakítását, és amikor hírét vette, hogy munkahelyén hivatalosan is készül törpeautó, bevitte a terveket. 

  Bővebben...

  Foglald le előre az emlékmenetes talis matricádat!

  Foglald le előre az emlékmenetes talis matricádat!

  Az előző évekhez hasonlóan idén is készítettünk nektek külön erre az alkalomra gyártott limitált számú emlékmenetes matricát! Már most foglald le ha Te is szeretnél egyet ezek közül, hiszen mindig hamar gazdára lelnek! FRISS!! Már nem tudsz előfoglalni, már csak kint tudsz venni.

  Bővebben...

  V. Paul Walker emlékmenet és emléknap

  V. Paul Walker emlékmenet és emléknap

  Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a tragikus autóbalesetben elhunyt legendás színész, Paul Walker emlékére szervezett megemlékezés és emlékmenet Budapesten, a Tuning RoadShow szervezésében. 2018. Január 27.-én, szombaton este 19:00-kor ismét útnak indulunk, hogy megemlékezzünk a kedvelt színészről, és emlékezzünk az autóbalesetekben elhunyt barátainkra, társainkra is. 

  Bővebben...

  Díjnyertes utánfutó a II. BMW SHOW és ExTrEmE Weekenden!

  Díjnyertes utánfutó a II. BMW SHOW és ExTrEmE Weekenden!

  Német autó találkozókon és BMW találkozókon a nézősereg központi témája! Három különböző rendezvényen egyedi kategóriában első helyezést ért el, teljesen egyedi darab a nagyvilágban ez az egy darab létezik.

  Bővebben...

  Részeg szlalom a II. BMW SHOW és Extreme Weekend-en

  Részeg szlalom a II. BMW SHOW és Extreme Weekend-en

  Részeg szlalom egy autó show-n?! Hogy pontosan mi is lesz ez az ügyességi játék? Hogy jön össze a részegség és a BMW Show?

  Bővebben...

  A nagy BMW-s nemek harca a II. BMW Show és extreme weekend-en!

  A nagy BMW-s nemek harca a II. BMW Show és extreme weekend-en!

  A BMW-s pasik azt állítják, hogy a Női BMW-s sofőrök nem ugyan olyan jók, mint a BMW-s pasik! Itt a lehetőség, hogy megmutassátok csajok, hogy ez nem így van! Magyarországon elsőként BMW-s nemek harca a II.BMW Show és Extreme Weekend-en (Szeptember 23 - Fővárosi Rendezvénypark)!

  Bővebben...

  Szlalom parádé a II.BMW Show és ExTrEmE Weekend-en! Jelentkezz most!

  Szlalom parádé a II.BMW Show és ExTrEmE Weekend-en! Jelentkezz most!

  Ismét lesz Szlalom Parádé a Fővárosi Rendezvényparkban! Ezúttal a II.BMW Show és ExTrEmE Weekend keretein belül!
  Két kategória lesz. Utcai autó és verseny autó (épített), tehát bárki indulhat. Egyedülálló szinkronpálya lesz kiépítve, így nincs időmérés, hanem egymás ellen tudtok menni.

  Bővebben...

  Motoros Stunt bemutató a Fővárosi Rendezvényparkban

  Motoros Stunt bemutató a Fővárosi Rendezvényparkban

  Dér Gabi barátunk, ha már olyan jó idő volt, kijött egy kicsit szórakoztatni a kilátogató vendégeket. Első alkalommal volt kint, tetszett neki a technikás pálya. Megígérte, hogy amint engedi az ideje mindenképp kijön még egy kicsit bemutatózni!

  Bővebben...

  Birtokba vették a Fővárosi MotorShow-n a versenymotorokat a Cseppkő Gyermekotthon gyerkőcei!

  Birtokba vették a Fővárosi MotorShow-n a versenymotorokat a Cseppkő Gyermekotthon gyerkőcei!

  Mint ahogy sokan tudjátok megpróbálunk minden rendezvényünkbe karitatív jelleget bevinni. Idén a Cseppkő Gyermekotthon lakóit fogadjuk minden rendezvényünkön. Elsőként a Fővárosi Motor Show keretein belül történt ez. A H-Moto Team volt a partnerünk benne.

  Bővebben...

  JAPFest 2017 - Japán autóstalálkozó

  JAPFest 2017 - Japán autóstalálkozó

  Júniusban a Japán autósok vették birtokukba a Fővárosi Rendezvényparkot. Első alkalommal lett felvéve a programba a ParKING ügyességi verseny ami nagy sikernek örvendett. A bólyás ügyességi pálya először sokakat megviccelt, de amikor a vonalvezetést megszokták, egyre gyorsabb köridők születtek.

  Bővebben...

  Egyedi autók az első Magyarországi Opel Show-n

  Egyedi autók az első Magyarországi Opel Show-n

  Aki május 13.-án kilátogatott a Fővárosi Rendezvényparkba szebbnél szebb és egyedi Opelekkel és Vauxhall-okkal találkozhatott. A játékok és a több kategóriás autószépségversenyben legjobb helyezést elérők rengeteg oklevéllel és kupával távoztak.

  Bővebben...

  Vezetéstechnikai nyíltnap a Fővárosi Rendezvényparkban

  Vezetéstechnikai nyíltnap a Fővárosi Rendezvényparkban

  Autós-motoros nyíltnapot tartunk a Fővárosi Rendezvényparkban!
  Ha jogsi előtt állsz, vagy már megvan a jogosítványod de bizonytalan vagy, ne a parkoló kocsik között vagy az utcán gyakorolj ahol balesetet okozhatsz!

  Bővebben...

  Balesetmentes volt az első Szlalom Parádé

  Balesetmentes volt az első Szlalom Parádé

  Eddig még csak a Driftesek mutathatták meg a tudásukat a rendezvényeinken, mint például a BMW Show-n, ahol a Westend City Center tetején építettünk egy drift pályát, vagy mint a DriftDay-en amit a tököli Drift Arénában tartottunk.

  Bővebben...

  Nem várt sikereket hozott az első NAT!

  Nem várt sikereket hozott az első NAT!

  A nyár búcsúztatására rendeztük meg az első NAT 2K16-ot. Több száz német autós tette tiszteletét a Fővárosi Rendezvényparkba. Gyönyörű időt fogtunk ki, gondolom ezért is volt az első NAT-on ilyen kiemelkedően magas a létszám.

  Bővebben...

  Az első BMW Summer Meet 2016-ban!

  Az első BMW Summer Meet 2016-ban!

  Megrendeztük az első BMW Summer Meet-et a Fővárosi rendezvényparkban. Családias hangulatban élvezhettük a napsugarakat. Ahogy kértük többen hoztatok grillt és a baráti társaságotokban oda is tettétek a husikat.

  Bővebben...

  Jön a nyár egyik legnagyobb autós családi fesztiválja az ÉlményFesztivál!

  Jön a nyár egyik legnagyobb autós családi fesztiválja az ÉlményFesztivál!

  Garantáltan felejthetetlen élménnyel tér haza aki ott lesz az ÉlményFeszten július 23-24-én Budapesten! A TuningRoadShow csapata Magyarország legszebb autói mellett Drift és Gymkhana bajnokokat is felvonultat a rendezvényein, ezúttal sem lesz ez másképp.

  Bővebben...

  I. Auchan futam, avagy márkapárbaj bevásárlókocsikkal

  I. Auchan futam, avagy márkapárbaj bevásárlókocsikkal

  Szóval elgurult a gyógyszerünk? IGEN! Nevezd be másod magad az I. Auchan futamra! Garantált az adrenalin és a nevetés! Nagyszabású majálisozásra vár mindenkit a Tuning Roadshow csapata május 14-én a Fóti Auchan áruház parkolójába a Fővárosi Tuning Majálisra!

  Bővebben...

  Gyerekgokart futam a Tuning Majálison

  Gyerekgokart futam a Tuning Majálison

  A TuningRoadshow mindig ügyel arra, hogy a család minden tagja jól érezhesse magát rendezvényein. Éppen ezért, most egy kis gokartozásra invitálunk minden 10év alatti fiút és lányt, hogy jöjjön el szüleivel és próbálja ki magát a külön erre a célra kialakított mini pályánkon.

  Bővebben...

  Több százan voltak az I. Budapest Night Cruisingon (videóval)

  Több százan voltak az I. Budapest Night Cruisingon (videóval)

  A körülbelül 30 autóra tervezett első Budapest Night Cruising (BNC) jóval nagyobbra sikeredett mint ahogy arra előzetesen számítottunk.  Már az elindulásnál tudni lehetett, hogy nem lesz könnyű dolog az átvonulás Budapesten délről északra, hisz a rengeteg különféle autó megtelítette az Obi parkolóját.

  Bővebben...

  Adrenaline Rush Rally avagy hogyan túrázzunk még élvezetesebben!

  Adrenaline Rush Rally avagy hogyan túrázzunk még élvezetesebben!

  A TuningRoadShow egyik partnere az Adrenaline Rush Rally szervezője Makay Bence betekintést ad egy kicsit, hogy mi az Adrenaline Rush Rally célja pontosan. Természetesen élménybeszámolóval fűszerezve.

  Bővebben...

  Átadtuk a TuningRoadShow-s rendezvényen gyűjtött adományokat a Máltai Szeretetszolgálatnak

  Átadtuk a TuningRoadShow-s rendezvényen gyűjtött adományokat a Máltai Szeretetszolgálatnak

  A tavalyi Paul Walker megemlékezés nem egy hagyományos megemlékezés volt. Mivel a Halálos Iramban sztárja maga Paul Walker is rengeteg karitatív megmozdulásban vett részt, így a TuningRoadShow csapata kitalálta, hogy a megemlékezőkkel együtt közösen gyűjtenek mécseseket az utcán élő hajléktalanok számára, hogy ezzel is enyhítsék az esti mínuszokat.

  Bővebben...

  Ismét hatalmas tömeg a Paul Walker emlékmeneten és emléknapon

  Ismét hatalmas tömeg a Paul Walker emlékmeneten és emléknapon

  A 2015-ös Paul Walker emléknap és emlékmenet az előző évekhez hasonlóan, a színész halálának harmadik évfordulóján is óriási érdeklődésnek örvendett. Ezt igazolja, hogy több mint 1000 autó vonult fel az M0-ás autóúton a Szigetszentmiklósi Auchantól a Törökbálinti Auchan áruházig.

  Bővebben...

  Márkapárbaj a TuningRoadShow-n holnap!

  Márkapárbaj a TuningRoadShow-n holnap!

  Holnap megnézzük, hogy ki a legény a gáton! A tököli repülőtér területe adott arra, hogy a Drift pálya mellé egy ügyességi pályát építsünk...és meg is csináljuk nektek!!!

  Bővebben...

  Gyere és nyerd meg Te a Wellness pihenést a TuningRoadShow-n!

  Gyere és nyerd meg Te a Wellness pihenést a TuningRoadShow-n!

  A kilátogató vendégek között kisorsolunk egy Wellness pihenést a Pollushof Panzió jóvoltából. Hogy hogyan nyerheted meg? Gyere ki és megtudod!...és akkor lássuk pontosan miről is van szó:

  Bővebben...

  Az év utolsó SUZUKI találkozója a tököli TRS-en!

  Az év utolsó SUZUKI találkozója a tököli TRS-en!

  Naptárba feljegyezni az év utolsó Suzuki találkozóját! Október 11. Tököli repülőtér! Nem egy szokványos Suzuki találkozó lesz a TuningRoadShow-n, mert nem csak értékes díjakat nyerhettek a Verdafesztesek több kategóriás szépségversenyein és játékain, hanem adok-veszek börze is lesz!

  Bővebben...

  Évvégi Opel találkozó és Adok-veszek börze a TRS-en Tökölön!

  Évvégi Opel találkozó és Adok-veszek börze a TRS-en Tökölön!

  Magyarország egyik legnagyobb Opeles Facebook csoportja A Nagy Opel Adok-veszek is csatlakozik a TRS-hez Október 11.-én a tököli repülőtéren.

  Bővebben...

  Drift Őrület Október 11.-én a tököli repülőtéren (az év utolsó drift rendezvénye)

  Drift Őrület Október 11.-én a tököli repülőtéren (az év utolsó drift rendezvénye)

  Ha a Drift szerelmese vagy akkor Te se hagyd ki az év utolsó drift rendezvényét a DRIFT DAY 2015-öt! Ha nem ültél még igazi DRIFT Szörnyetegben akkor gyere ki mindenképp mert egész napos DRIFTTAXIzás lesz, beülhetsz street, gymkhana vagy a Magyar bajnok Galacs Gábor autójába ahol garantáltan egy életre szóló élményben lesz részed.

  Bővebben...

  Így nyerhetsz páros belépőt, vagy DriftTaxi jegyet a Tököli TRS-re!

  Így nyerhetsz páros belépőt, vagy DriftTaxi jegyet a Tököli TRS-re!

  Sokan kérdeztétek, hogy lehet-e páros belépőt nyerni, vagy esetleg a DriftTaxira ingyen menetet! Van egy jó hírem! Igen.

  Bővebben...

  A nyár utolsó és egyik legdurvább autósrendezvénye Októberben a tököli reptéren!

  A nyár utolsó és egyik legdurvább autósrendezvénye Októberben a tököli reptéren!

  A TRS (TuningRoadShow) és a VerdaFeszt2015 csapata október legdurvább autós rendezvényét mutatja be a tököli reptéren! A megszokott Drift őrület a WestEnd után átköltözik a tököli reptérre és egésznapos DRIFTTAXI lesz (DRIFTDAY) a driftarénában driftbajnokokkal.

  Bővebben...

  Ütősre sikeredett a 2015-ös BMW Show promo videó forgatása!

  Ütősre sikeredett a 2015-ös BMW Show promo videó forgatása!

  A Nyári Tuning Show-n oda tették magukat a BMW-sek! Akik kilátogattak azoknak felejthetetlen élményben volt részük, hiszen Galacs Gábor Magyar Drift bajnok mellett Bimmer Bandita és Peti is sziporkázott a forgatáson.

  Bővebben...

  Nyári TuningShow és BMW Show promó videó forgatás

  Nyári TuningShow és BMW Show promó videó forgatás

  A TuningRoadShow-nál is elindul a szezon!

  Az első állomás a pilisjászfalui Mustang Pub és Grill. A már megszokott autós motoros programokon kívül most egy kuriózum várja a kilátogatókat, még pedig a BMW Show 2015 promó videójának a forgatása.

  Bővebben...

  Közel 1500 autó vett részt a Paul Walker emlékmeneten és az emléknapon

  Közel 1500 autó vett részt a Paul Walker emlékmeneten és az emléknapon

  Az AutoMotorCenter.hu ismét egy sikeres rendezvényt tudhat maga mögött, melynek segítői voltak az AmCars.hu, a TuningRoadshow.hu és a Smoke & Charm csapata.

  Bővebben...

  Ismét megrendezésre kerül a Paul Walker emléknap autóstalálkozóval egybekötve

  Ismét megrendezésre kerül a Paul Walker emléknap autóstalálkozóval egybekötve

  Az AmCars.hu és az AutoMotorCenter.hu közreműködésével idén is meglesz tartva a Paul Walker emléknap. Tavaly a duna parton az Árpád híd tövében emlékeztünk meg a Halálos Iramban sztárjáról aki tragikus balesetben vesztette el az életét. Idén szervezettebb formában emlékezünk meg róla a Campona I. szintjén lévő fedett parkolóházában.

  Bővebben...

  Óriási siker, autó csodák és drift őrület az I. AutoMotorCenter.hu Országos Autóstalálkozón!

  Óriási siker, autó csodák és drift őrület az I. AutoMotorCenter.hu Országos Autóstalálkozón!

  A hétvégén került megrendezésre az I. AutoMotorCenter.hu Országos Autóstalálkozó, ahol a jó hangulatot még az sem tudta elrontani, hogy délelőtt még egy kis eső áztatta a korán kelők autóit. A délutáni napsütéssel érkező nyeremény-zápor azonban már senkit nem zavart, sőt!

  Bővebben...

  Augusztus 10-11-én megrendezésre kerül az I. AutoMotorCenter.hu Autóstalálkozó!

  Augusztus 10-11-én megrendezésre kerül az I. AutoMotorCenter.hu Autóstalálkozó!

  Ez a hétvége kicsit más lesz, mint a megszokott autóstalálkozók, hiszen mi nem hagyjuk, hogy bárki is unatkozzon majd aki kilátogat hozzánk, ezért egész napos autós-ügyességi vetélkedőkkel várunk mindenkit, akár egyedül, akár családdal, gyerekkel vagy akár kutyával együtt érkezik!

  Bővebben...

  Friss hírek

  Media type
  7:26
  AMTS 2015 (Nemzetközi autós-motoros kiállítás és show)

  AMTS 2015 (Nemzetközi autós-motoros kiál...

  Részletek
  Videó a 2015-ös Autó-Motor és Tuning showról (www.AutoMotorCenter.hu) További videók: www.vimeo.com/automotorcenter
  Media type
  4:01
  BMW Klub Budapest

  BMW Klub Budapest

  Részletek
  Hungarian BMW Klub Budapest - A BMW Klub Budapest Legújabb videója!... jó lett! ;) :))
  Media type
  26:20
  IFMAR R/C Drift World Cup 2018 RWD Tsuiso Grand Final 4

  IFMAR R/C Drift World Cup 2018 RWD Tsuis...

  Részletek
  Nagyon durván tolják a Driftet! Final Results 1st Hayato Yoshiba 2nd Ryo Ishii 3rd Hayato Matsuzaki 4th Shunsuke Kajita
  Media type
  3:59
  III Paul Walker emlékmenet és emléknap 2015

  III Paul Walker emlékmenet és emléknap 2...

  Részletek
  2015-ben ismét megrendezte a TuningRoadShow csapata a Paul Walker emlékmenetet és az emléknapot. Köszönjük az IMMOCHAN-nak, az Auchan-nak, a Szigetszentmiklósi Rendőrőrsnek, a Törökbálinti Rendőrőrsne...
  Media type
  1:21
  Az igazi motoros otthoni szimulátora - TRSonline.hu

  Az igazi motoros otthoni szimulátora - T...

  Részletek
  Van aki nem cicózik és brutál motoros szimulátort készít otthon! :D www.TRSonline.hu - INOSIME (http://inosime.com)
  Media type
  4:14
  Májusi szlalom döntő - BMW vs. Lada

  Májusi szlalom döntő - BMW vs. Lada

  Részletek
  A májusi szlalom döntője a Fővárosi Rendezvényparkban. Szekeres Krisztián - BMW E36 vs. Tóth Henrik - Lada

  Partnereink  Automotorcenter.hu autós találkozó Drótszamárpark kemping 2013

  Autóstalálkozó Budapest
  Tuning találkozó


  Autós Tuning fesztivál

  bara logo
  Tuning roadshow
  prevent-logo-partner
  Autós találkozó Tuning fesztivál

  Autós tuning találkozó

  Autós találkozó 2014 AutoMotorCenter.hu
  Autós találkozó 2013 AutoMotorcenter.huAutós találkozó 2014
  Autós találkozó Tuning találkozó 2014
  Autós találkozó Drótszamárpark kemping VelenceAutós találkozó Drótszamárpark kemping 2013
  Autós találkozó 2013 honda-heart-logo
  Autós találkozó 2013 corsa-club
  Autóstalálkozó punto klub


  Autós találkozó Velence Drótszamár park és kemping
  Autós találkozó automotorcenter.hu Velence
  wtcchungaryAutós találkozó Velence Drótszamár Park és kempingAutóstalálkozó Velence Drótszamár park és kempingAutóstalálkozó 2013 AutoMotorCenter.hu Drótszamárpark kemping - Velencei tó


  dinamit
  msky
  ezvash
  campona
  bomba

  proex